Lidl prináša čarovné figúrky zo sveta Harryho Pottera, hrnčeky aj paličku. Pozrite sa, ako ich môžte získať (VIDEO) Zdroj. Lidl

30.09.2020 18:40 | Tlačové správy | TS Lidl

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera a jeho príbehov. Od teraz ho môžte nájsť v Lidli, aj s jeho vernými kamarátmi, učiteľmi, ale tiež nepriateľmi v sete 25 figúrok na ceruzky s obľúbenými postavičkami a celým čarosvetom.

Nazbieraj všetkých 25 Potteroviek, figúriek na ceruzky s tvojimi obľúbenými postavičkami z Harryho Pottera! Nájdi 5 Potteroviek so zvláštnymi efektami – 3 sú transparentné a 2 žiaria v tme.

1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou získaš zadarmo za každých 20 € nákupu. Balíček s Potterovkou si môžeš kúpiť aj za plnú maloobchodnú cenu 0,49 €. Súčasťou každého balíčka je jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek a získaj Harry Potter hrnček za zvýhodnenú cenu.

Ulož si Potterovky do zberateľského boxu, ktorého súčasťou je svietiaca kúzelná palička!

Lumos! Svetlo z vašej kúzelnej paličky žiari z oboch koncov a jej súčasťou sú 4 vymeniteľné sklíčka, vďaka ktorým si môžeš v tmavej miestnosti premietať na stenu či strop erby Rokfortu.

Vyber si zo 6 hrnčekov s rôznymi špeciálnymi efektmi. Nazbieraj ich všetky a precvičuj si zaklínadlá, ktoré nájdeš na spodku každého z nich!

PRAVIDLÁ

Za každých 20 € nákupu v akejkoľvek predajni Lidl na Slovensku získaš od 31. augusta do vypredania zásob pri pokladnici 1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou zo ságy Harry Potter. Získaj ich všetky, ulož si ich do zberateľského boxu, dostupného za super cenu 2.99 €, a vyskladaj si svoj Čaroset. Vo vnútri boxu nájdeš aj svietiacu kúzelnú paličku so sklíčkami premietajúcimi 4 erby Rokfortu.
Chýba ti nejaká z Potteroviek? Žiadny problém! Balíček s Potterovkou si môžeš aj kúpiť za plnú cenu 0.49 €.

Súčasťou každého balíčka je aj jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek, nalep ich na kartičku, ktorú dostaneš pri pokladnici a získaj Harry Potter hrnček za špeciálnu cenu. Hrnčeky sú dostupné aj bez nálepiek za plnú maloobchodnú cenu. Nenechaj si ich ujsť!

V Indexe rodovej rovnosti by Slovensko dostalo známku 3–

Slovensko v otázke rodovej rovnosti zaostáva za väčšinou krajín Európskej únie. V rebríčku, ktorý mapuje rozdiely medzi ženami a mužmi v hlavných oblastiach politického rámca EÚ (práca, peniaze, vedomosti, čas, moc a zdravie), sa nachádzame na 26. mieste, pričom za posledných 10 rokov sme sa prepadli o sedem miest.

Súťaži Czech Press Photo dominuje téma koronavírusu

Nominacím 26. ročníku fotožurnalistické soutěže Czech Press Photo dominuje téma pandemie koronaviru.

Turecko pohrozilo týždenníka Charlie Hebdo za karikatúru Erdogana

Turecko pohrozilo, že podnikne právne a diplomatické kroky kvôli karikatúre, ktorá zobrazuje tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana.

Moderátor sa vo vysielaní neovládol, teraz sa ospravedlňuje (VIDEO)

Moderátor Televíznych novín Petr Suchoň z televízie Nova má za sebou ťažké dva dni.

Ministerstvo reaguje na Kotlebu: Bromhexin s vodkou COVID-19 nelieči, práve naopak (VIDEO)

Šéf ĽSNS Marian Kotleba donedávna šíril hoaxy a dezinformácie, ktorými spochybňoval epidemiologické opatrenia pri nákaze COVID-19. Nakoniec sám na COVID-19 ochorel.

Jaroslav Rezník je v karanténe, zasadnutie Rady RTVS sa odkladá

Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník je v karanténe, pretože bol v bezprostrednom kontakte s blízkym spolupracovníkom, u ktorého bol v rámci preventívneho testovania v RTVS odhalený pozitívny výsledok na COVID-19.

Denníka Pravda sa vráti k zverejňovaniu čísel v audite ABC SR

Koncom októbra začne kancelária ABC SR zverejňovať aj údaje o tlačených a predaných nákladoch denníka Pravda.

Slovenská sporiteľňa získala ocenenie za výnimočné líderstvo počas krízy od magazínu Global Finance

Prestížny medzinárodný magazín Global Finance včera udeľoval ocenenia pre banky a finančné inštitúcie, za reakcie na globálnu pandémiu a išli ďaleko nad rámec v pomoci klientom, pri ochrane svojich zamestnancov a ktoré súčasne poskytovali kritickú podporu celej spoločnosti, informuje banka v tlačovej správe.

Speváčka Lea Daniš je novou moderátorkou Rádia Europa 2 (VIDEO)

Novou tvárou Rádia Europa 2 je moderátorka Lea Daniš, ktorá do Radio Services prestúpila z metropolitného Rádia VIVA.

Pozor, leták je chybný. Testovanie bude len v sobotu a v nedeľu (FOTO)

V utorok si veľká časť obyvateľov Slovenska našlo v schránkach leták od štátu s podrobnosťami o tom, ako prebehne celoplošné testovanie na ochorenie COVID-19.