Nechcete všetko vybavovať online? Navštívte naše kontaktné miesto

Nechcete všetko vybavovať online? Navštívte naše kontaktné miesto Zuno

Ak vzťah cez internet nie je pre vás to pravé, veľa vecí už môžete vybaviť aj osobne.

Musíme sa vám priznať, že zvládnuť všetko pohodlne online má pre nás svoje čaro. Najdôležitejšie však je, aby ste boli spokojní. Preto sledujeme vaše požiadavky a jedna z nich bola, že s nami chcete niektoré veci riešiť osobne.

Kým online stále vybavíte úplne všetko, tie najdôležitejšie veci môžete vyriešiť aj na kontaktných miestach:

Otvoriť si ÚČET

Doneste si občiansky preukaz. Založenie aj vedenie ÚČTU budete mať za 0 €. K tomu domáce platby, trvalé príkazy, inkasá a samozrejme aj platobnú KARTU takisto bez poplatku.

Požiadať o PÔŽIČKU či REFINANCOVANIE

Ak už ste našim klientom, jednoducho prídete, ZUNO poradcovia vám všetko vysvetlia a vy podpíšete žiadosť o PÔŽIČKU či REFINANCOVANIE. Ak našim klientom ešte nie ste, najprv si u nás otvoríte ÚČET. Všetko zvládnete počas jednej návštevy. Požičať či refinancovať môžete až do 20 000 € s úrokom už od 6,9% ročne.

Refinancovaním starej pôžičky okamžite znížime vaše mesačné náklady, takže celkovo tak môžete ušetriť až stovky eur.

REFINANCUJTE TERAZ

Vybaviť si nové prístupy a heslá

Stratili ste heslo do online bankingu alebo si ho chcete z bezpečnostných dôvodov zmeniť? Nech sa páči! Na kontaktnom mieste vám naši ZUNO poradcovia pomôžu.

Získať zabudnuté klientske číslo či zmeniť osobné údaje

A ak ste zabudli aj svoju hlavnú identifikáciu, nemajte strach. Doneste si doklad totožnosti a všetko vyriešime. Nebodaj ste menili občiansky preukaz? Asistent na kontaktnom mieste bez problémov pošle vaše nové údaje do ZUNO.

Momentálne nás nájdete na 17 miestach po celom Slovensku a ďalšie budú pribúdať. Nájdite svoje najbližšie kontaktné centrum ZUNO tu.

 

Najnižší úrok poskytovaný pre REFINANCOVANIE je 6,90 % p.a. Ponuka platí pri schválení REFINANCOVANIA. RPMN: Výška PÔŽICKY 4 000 €, poplatok za poskytnutie 0 €, doba splácania 54 mesiacov, mesacná splátka 86,38 €, fixná úroková sadzba 6,90 % p.a., celková splatná ciastka 4 664 €, RPMN 7,12 % p.a. Je potrebné mat v ZUNO otvorený úcet