SWAN opäť posúva zážitok z pozerania domácej televízie o krok vpred

SWAN opäť posúva zážitok z pozerania domácej televízie o krok vpred Zdroj: Swan

 Začiatkom januára spoločnosť SWAN uviedla na trh dlho očakávanú aplikáciu pre smart televízory. Od minulého týždňa je pre všetkých majiteľov smart televízorov značky SAMSUNG, vyrobených od roku 2016, dostupná plnohodnotná televízna aplikácia SWAN GO, ktorá v plnej miere nahrádza set-top box. Najnovšiu aplikáciu si môžu všetci zákazníci stiahnuť cez vstavaný virtuálny aplikačný obchod Samsung Apps, ktorý nájdu v každom smart televízore renomovanej značky.

„V dnešnej dobe, kedy väčšina z nás má televízor umiestnený na stene, prípadne na komode, sa zákazník borí s problémom ako najlepšie schovať všetku potrebnú kabeláž, aby čo najmenej narúšala celkový estetický dojem. Práve plnohodnotná aplikácia SWAN GO, môže vyriešiť tento problém, pretože do posledného detailu poskytuje rovnakú funkcionalitu ako samotný set-top box. Na ovládanie nepotrebujete žiadny špeciálny ovládač, stačí vám ten, ktorý ste dostali k svojej smart televízii,“ uviedol Ján Matiaska, vedúci produktového oddelenia SWAN.

Aplikácia SWAN GO je voľne dostupná v stavanom aplikačnom obchode smart televízorov SAMSUNG vyrobených od roku 2016. Po úspešnom nainštalovaní aplikácie je potrebné zadať Párovací kód, ktorý zákazník získa pri objednaní služby. Ovládanie celej aplikácie je veľmi jednoduché, stačí na to len klasický televízny ovládač, ktorý je súčasťou smart televízie.

Prepínanie so Swango

„Podstatná výhoda celej aplikácie SWAN GO spočíva v podpore akejkoľvek internetovej konektivity. V praxi to znamená, že službu SWAN GO pre smart televízory Samsung, môžete spustiť na internetovom pripojení akéhokoľvek poskytovateľa,“ doplnil Ján Matiaska, vedúci produktového oddelenia SWAN.

Užívatelia aplikácie SWAN GO nebudú ukrátení o žiadne funkcionality, ktoré sú dostupné v klasickom set-top boxe. K dispozícii majú identické rozhranie, vrátane všetkých funkcií ako EPG – detailná programová štruktúra, (pozastavenie, pretočenie, náhľad, opätovné spustenie vysielaného programu), TV archív, či možnosť nahrania obľúbenej relácie.

Pre komfortné využívanie internetovej televízie SWAN GO určenej pre smart televízory SAMSUNG, je potrebné minimálne internetové pripojenie s rýchlosťou 10 Mbps a vyššou. Možnosť využívania aplikácie SWAN GO pre smart televízory SAMSUNG, je súčasťou internetovej televízie SWAN GO, ktorá začína od 7,99€ mesačne.

Pre viac informácií o najnovšej televíznej službe SWAN GO, ako aj možnosť objednania služby, či overenia dostupnosti, je pripravená nová webstránka https://www.swango.sk.