Telekom rozširuje ponuku Magio televízie

Telekom rozširuje ponuku Magio televízie Foto: Telekom

Telekom od štvrtka 31. augusta 2017 pridá viacero nových TV kanálov a pronáša aj ďalšie zmeny.

 


Pri siedmych programoch Digisport 1 až 5 a Sport 1 a Sport 2 Telekom na IPTV vymení ich SD verzie za HD. „Všetci zákazníci, ktorí doteraz sledovali anglickú futbalovú Premier League, španielsku La Ligu, Ligu majstrov, zápasy bratislavského Slovana v KHL či Formulu 1 v SD kvalite budú mať možnosť vychutnať si tieto športy bez zmeny ceny vo vysokej HD obrazovej i zvukovej kvalite," píše spoločnosť v tlačovej správe. Táto zmena sa tak dotkne zákazníkov s balíkmi M a L.

 

Telekom zároveň vymení SD verzie kanálov TA3 a ČT 24 za ich HD verzie, ktoré budú dostupné už v základe. Domáce spravodajské kanály tak diváci nájdu len v HD kvalite. Všetci zákazníci Magio televízie zároveň získajú aj spravodajskú stanicu CNN, ktorá pribudne do základu.

Zákazníkom Magio televízie na pevnej sieti s XL balíčkom Telekom pridáva viacero nových kanálov: Brava HD a Jazz HD - pre milovníkov vážnej hudby a jazzu a Travel XP, Mňam TV a Mňau TV - pre milovníkov cestovania a pestrého životného štýlu.

Do ponuky balíčka XL Telekom zaradí aj filmový kanál Russian Kino vysielajúci to najlepšie z ruskej kinematografie.
Pre deti pribudne kanál Cartoon Network, ktorý v prvej fáze bude vysielať v anglickom jazyku, ale už počas septembra bude dostupná aj česká jazyková stopa.

Pre záujemcov o spravodajské informácie pribudne Ukraine TV (XL a aj Spravodajský balík) a Euronews (XL a Spravodajský balíček).

Zmeny sa dotknú aj satelitnej ponuky. Zákazníci s balíkom M získajú spravodajský kanál CNN. Zákazníci Magio TV L získajú trojicu kanálov CS Film CS Mini a CS Horor, diváci s balíkom XL aj detský kanál Cartoon Network.

Na to, aby sa nové programy správne zobrazili, Telekom odporúča reštartovať Magio Box. V prípade, ak má zákazník na svojej Magio TV nastavené vlastné poradie TV kanálov, nové kanály nájde na konci vlastného zoznamu kanálov.


V rámci mobilnej televízie Magio GO, budú v najbližších týždňoch postupne pribúdať HD programy tak, že ich počet sa dostane v krátkom čase na dvojciferné číslo, píše Telekom. Aktuálne tak diváci môžu vo vysokom rozlíšení sledovať kanály Digi Sport 1, Jednotka, Dvojka, Joj a Markíza.

Zmeny sa dotknú aj zákazníkov DIGI. Do základnej ponuky (balíček Štandard) pribudne CNN, do balíka Maxi potom trojica kanálov CS Film/Mini/Horor, ako aj detský kanál Cartoon Network.