Prvé povolebné diskusie s víťazmi volieb začínajú už v nedeľu ráno

Prvé povolebné diskusie s víťazmi volieb začínajú už v nedeľu ráno Foto: Markíza

Oficiálne výsledky volieb budú vyhlásené pravdepodobne v nedeľu dopoludnia. Pre víťazov volieb to však neznamená oddych. Už v nedeľu sa niektorí stretnú v povolebných diskusiách.  

 

 

 

Pravdepodobne prvá povolebná diskusia bude o 9:00, organizujú ju spoločne Rádio Expres a Hospodárske noviny. „Priamy prenos môžete počúvať a zároveň sledovať v nedeľu, 5. novembra, skoro ráno od 9.00 do 10.00 iba v Rádiu Expres a v internetovej televízii Hospodárskych novín," povedal Igor Guttler, PR manažér Rádia Expres. Moderátormi budú Braňo Závodský z rádia Expres a šéfredaktorka Hospodárskych novín Marcela Šimková.

Od 09:30 sa začne na TA3 mimoriadna relácia V politike, opäť s Petrom Bielikom a s Norom Dolinským. „O výsledkoch, ktoré už budeme poznať, sa porozprávame s víťaznými kandidátmi aj s analytikmi Eduardom Chmelárom, poslancom Martinom Klusom, vicepremiérom Petrom Pellegrinim, poslankyňou Janou Kiššovou, štátnym tajomníkom Ivanom Korčokom a s europoslancami Richardom Sulíkom a Ivanom Štefancom," informuje TA3.

Odporúčame aj: Ďalšie podrobnosti o mimoriadnych povolebných reláciách

O 11:55 RTVS na Jednotke odvysiela mimoriadne vydanie relácie O 5 minút 12 v dvoch častiach. V prvej okrem prezentácie výsledkov v podaní Ľubomíra Bajaníka sprostredkujú moderátori Martin Strižinec a Zuzana Hanzelová naživo rozhovory s novozvolenými predsedami VÚC a spolu s politológom a sociológom zhodnotenia jednotlivé aspekty volieb a ich výsledkov. V druhej časti sa vyjadria predstavitelia koaličných a opozičných strán.

O 13:00 to bude povolebná diskusia s názvom Župné Voľby 2017 na Markíze. Hosťami moderátora Michala Kovačiča bude aj politický komentátor Marián Leško a sociológ Martin Slosiarik.
Markíza avizuje, že predstaví divákom úplne nové volebné štúdio.

"Divákov uchvátia plazmy, na ktorých sa budú ukazovať kompletné výsledky a keďže kandidátov je veľa, ich rozmery sú obrovské. Mimoriadnu volebnú reláciu budete môcť sledovať v nedeľu o 13.00 h. Michal Kovačič s hosťami budú monitorovať výsledky a naživo sa budú spájať s novými županmi," avizuje Markíza.